vandaaghier

morgenverder.nl

Wie wil investeren in mensen maar niet in dure trainingslocaties maakt gebruik van deze mobiele ontwikkelplaats!

 

On the spot” werken betekent ook dat je je medewerkers niet te lang hoeft te missen: de strak ingerichte caravan is een flexibele accomodatie om individueel of met kleine groepen “aan huis” te kunnen trainen, coachen, brainstormen etc.

 

De On-the-spot-trainingsvormen zijn sterk gericht op de praktijk: leren en direct toepassen! Met de caravan sta ik dicht bij de werkomgeving: werknemers, managers, directies...

Stap binnen in de caravan en laat zien dat je openstaat voor groei en ontwikkeling.

 

De caravan is ook te boeken als mobiele werkplek of als inspirerende plaats voor een brainstorm. Mocht je andere werk-gerelateerde ideeën hebben met de caravan, dan is dat uiteraard bespreekbaar.

 

vandaaghiermorgenverder.nl is een samenwerking met Huub van Mackelenbergh Training & Coaching.

 

 

 

 

samenwerken

is slopen(d)

Een unieke teamworkshop die in één dag glashelder maakt hoe een team communiceert, samenwerkt en hoe talenten benut worden.

 

De dag is gericht op het met beleid slopen van een oldtimer en kan in diverse varianten toegepast worden, afhankelijk van de vraagstelling. Zo hebben we onder andere een variant met een competitief element waarin twee teams het tegen elkaar opnemen, een variant waarin de klant centraal staat en een variant waarin Insights-profielen ingezet worden.

 

Wat maakt deze workshop uniek?

 

Humor, uit je comfortzone gehaald worden en tegelijkertijd ongelooflijk veel leren over jezelf en je team. Dat is wat deze dag brengt. In een setting die volledig afwijkt van de dagelijkse werksfeer worden de deelnemers uitgedaagd om werk- en gedragsstijlen te (her)kennen, helder te communiceren, gebruik te maken van elkaars expertise en onvermoede talenten, elkaar aan te spreken op de verantwoordelijkheid die men op zich neemt of hoort te nemen, feedback te geven én te ontvangen op en over situaties die daarom vragen, helder en krachtig positie innemen als het om besluitvoering gaat, waar nodig grenzen stellen en adequaat reageren bij stress.

Daarnaast is het doel om met plezier en in een goede sfeer te ervaren hoe prettig het is om vanuit de bekende setting tot een gezamenlijk resultaat als team te komen, waarin individuele kwaliteiten en verantwoordelijkheidsbesef leiden tot een eindresultaat dat kenmerkend is voor een nieuwe aanpak.

 

 

Ervaringen van deelnemers

 

"Het was een leuke maar ook leerzame manier van samenwerken met een regelmatige doorkijk naar processen die de grondslag vormen van samenwerken, en welke valkuilen er ook bij kunnen ontstaan."

"Met je directe collega's letterlijk de handen uit de mouwen steken aan één gezamenlijk project. Ontzettend leuk!"

"Fantastisch om met de handen bezig te zijn. We zijn goed in vergaderen, soms te goed en juist door dat los te laten leer je elkaar kennen los van enige kennis van het vakgebied. Bij deze workshop ligt de nadruk vooral op het werken als één team. Niet altijd even gemakkelijk maar daarom juist zeer verfrissend."

 

"Door de unieke, ludieke opdracht werden de verschillende stijlen van leidinggeven en karakters van de collega's zichtbaar."