Referenties

"De trainer komt niet over als een leermeester. Het is niet ingestudeerd wat hij vertelt en hij put uit persoonlijke ervaringen."

(medewerker Gemeente Heusden)

"Pieter Kromhout is een hele goede trainer. Hij houdt je op een plezierige manier een spiegel voor waar je ook iets aan hebt."

(Mw. M. van Eggelen, cluster Zorg / Gemeente Heusden)

"Ik werk al jaren met mijn vaste trainingsacteur: Pieter beschikt over de gave om deelnemers op verschillende niveaus feedback te geven. Respectvol, duidelijk."

 

 

 

 

Huub van Mackelenbergh  |   Mackelenbergh Training en Coaching      |        www.mb-training.nl

"Met humor en relativering mensen uitdagen om nieuw gedrag uit te proberen, veilig en toch prikkelend. Dat is volgens onze deelnemers de kracht van Pieter als trainingsacteur. Development Room werkt al jaren met Pieter samen, ook in de ontwikkeling van nieuwe trainingsconcepten. Zijn creativiteit en pragmatische kijk leveren altijd waardevolle resultaten op.

Hij is een professional die zich snel de context van de klantomgeving snel eigen maakt en een prettig mens om mee samen te werken."

 

Judith Caanen   |   Development Room       |      www.developmentroom.nl

 

“Wij werken al geruime tijd met Pieter samen in de productie van films voor onze e-learning programma’s. Als presentator en veelzijdig acteur is hij zeer flexibel en multi inzetbaar. Met Pieter gaan we voor kwaliteit!"

 

 

 

 

Patrick Voogsgeerd   |    Human Talent Group      |      www.humantalentgroup.nl

 

"Ik werk graag met Pieter samen; zowel in zijn rol van trainingsacteur, in zijn rol als trainer, maar ook als mens. Hij is in staat om op natuurlijke wijze en met humor zijn kennis en ervaring als trainer en acteur in te brengen. Pieter is een no-nonsense trainer / trainingsacteur. Hij prikkelt en inspireert deelnemers om het maximale uit de training te halen."

 

 

 

Michel Blessing