Referenties

"Zelden heb ik zo prettig een partnerschap opgebouwd met iemand als met Pieter. Hij levert maatwerk. Hij neemt de moeite je bedrijf echt te leren kennen: je filosofie en wensen voor de training, maar ook je mensen. Tijdens de training is Pieter ontwapenend en oplettend tegelijk. Hij weet de vinger op de juiste plek te leggen en gebruikt zijn humor, talent als acteur en betrokkenheid om tot je door te dringen. Er werken veel jonge mensen voor ons bedrijf, die het soms lastig vinden zich lange tijd te concentreren. Maar bij Pieter is dat geen probleem: hij speelt in op de behoefte van de groep door vooral beknopt te vertellen en veel aan de slag te zijn met oefeningen. Onze medewerkers hebben hierdoor stuk voor stuk groei doorgemaakt als mens en professional. En na afloop staat hij open voor feedback en gezamenlijke evaluatie, zodat we de volgende keer een nóg betere training kunnen bieden aan onze mensen."

Marit de Looijer, talent & personeel bij Woest Zuid Amsterdam (www.woestzuid.nl)

"De trainer komt niet over als een leermeester. Het is niet ingestudeerd wat hij vertelt en hij put uit persoonlijke ervaringen."

(medewerker Gemeente Heusden)

"Pieter Kromhout is een hele goede trainer. Hij houdt je op een plezierige manier een spiegel voor waar je ook iets aan hebt."

(Mw. M. van Eggelen, cluster Zorg / Gemeente Heusden)

"Ik werk al jaren met mijn vaste trainingsacteur: Pieter beschikt over de gave om deelnemers op verschillende niveaus feedback te geven. Respectvol, duidelijk."

 

 

 

 

Huub van Mackelenbergh  |   Mackelenbergh Training en Coaching      |        www.mb-training.nl

"Met humor en relativering mensen uitdagen om nieuw gedrag uit te proberen, veilig en toch prikkelend. Dat is volgens onze deelnemers de kracht van Pieter als trainingsacteur. Development Room werkt al jaren met Pieter samen, ook in de ontwikkeling van nieuwe trainingsconcepten. Zijn creativiteit en pragmatische kijk leveren altijd waardevolle resultaten op.

Hij is een professional die zich snel de context van de klantomgeving snel eigen maakt en een prettig mens om mee samen te werken."

 

Judith Caanen   |   Development Room       |      www.developmentroom.nl

 

“Wij werken al geruime tijd met Pieter samen in de productie van films voor onze e-learning programma’s. Als presentator en veelzijdig acteur is hij zeer flexibel en multi inzetbaar. Met Pieter gaan we voor kwaliteit!"

 

 

 

 

Patrick Voogsgeerd   |    Human Talent Group      |      www.humantalentgroup.nl